Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tape

 


Tape & plakband

Tape is het meest gebruikte middel om kartonnen dozen of andere verpakkingen snel en goed te sluiten. Hoewel velen tape zien als een simpel homogeen product is er toch heel veel verschil tussen de verschillende tapes. Zo is er PVC tape of PP tape en zijn er verschillende lijmlagen voor verschillende doeleinden.

Bij Selectpack houden wij nauwlettend de innovaties en laatste ontwikkelingen op het gebied van tape in de gaten. De tape van Selectpack combineert goede verwerkingseigenschappen met een perfecte sluiting. We hebben daarom een zeer sterke positie in de verkoop van tape.

Soorten tape

Zoals aangegeven zijn er verschillende soorten tape verkrijgbaar voor diverse doeleinden. Zo hebben wij een groot assortiment tape speciaal voor verpakkingsdoeleinden. Denk hierbij aan tape voor het sluiten van dozen en andere verpakkingen.

Naast tape voor verpakkingen hebben wij ook technische tape in ons assortiment. Bij technische tape kunt u denken aan masking tape, duct tape, textiel tape en strapping tape. Voor deze technische tapes bent u bij ons ook aan het juiste adres.