Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Documenthoesjes

Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)


Documenthoezen

Bij het verzenden van artikelen is het soms gewenst om documenten mee te zenden. Hiervoor kunt u documenthoezen (ook wel documentenveloppen genoemd) gebruiken. Documenthoezen zijn zelfklevende transparante enveloppen die u op een pakket of product kunt plakken. In deze enveloppen kunt u uw belangrijke papier bijvoegen. Denk hierbij aan facturen, pakbonnen en/of retourformulieren.

Waarom gebruik je documenthoezen?

Vaak wordt een document bij de zending in de doos gestopt. Dit kan echter zorgen voor beschadiging of verkreukeling van de documenten. Daarnaast kunnen belangrijke documenten over het hoofd worden gezien, of niet bij de juiste persoon terecht komen. Dozen worden soms door de ontvanger niet geopend.

Documenthoezen zorgen ervoor dat de documenten veilig op de zending worden meegestuurd. Met documenthoezen blijven de documenten kreukel-, stof-, en vochtvrij.

Soorten documenthoezen

Documenthoezen zijn er over het algemeen in twee verschillende soorten en in 4/5 verschillende afmetingen. We onderscheiden bedrukte en onbedrukte documenthoezen. Bedrukte documenthoezen vragen extra aandacht voor de documenten omdat ze bedrukt zijn met bijvoorbeeld "documents enclosed" of "packing list". De onbedrukte documenthoezen kunnen natuurlijk voor meedere doeleinden worden gebruikt.

Formaten documenthoezen

Documenthoezen zijn doorgaans verkrijgbaar in 5 verschillende afmetingen:

  • C7 = Geschikt voor A7 (1/8 A4) (postkaart formaat)
  • C6 = Geschikt voor A6 (1/4 A4)
  • DL = Geschikt voor 1/3 A4 (in lengte gevouwen)
  • C5 = geschikt voor A5 formaat (Helft A4)
  • C4 = Geschikt voor A4 formaat