Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dispensers

Van hoog naar laag sorteren

   

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

9 artikel(en)


Dispensers, tape afrollers en zakkensluiters

Het aanbrengen van verpakkingstape werkt het prettigst met dozensluiters. Op een dozensluiter kunt u eenvoudig uw tape plaasten. U drukt vervolgens de dozensluiter op de doos en rolt de dozensluiter over het te sluiten gedeelte. Met een simpele polsbeweging zorgt u ervoor dat het mes van de dozensluiter de tape afsnijdt.

Soorten dispensers

De meeste dispensers zijn voor universeel gebruik. Dat wil zeggen dat elke tape hiervoor geschikt is. Echter bij extra brede tape, of tape met een kleinere kern zult u een speciale dozensluiter nodig hebben. Selectpack levert diverse dispensers voor de standaard 50 mm brede tape. Daarnaast zijn er voor de extra brede rollen tape dispensers die speciaal gemaakt zijn voor deze tape. Deze tape afrollers hebben een breder snijblad en bredere afroller. Met deze afroller wordt ook de bredere tape netjes aangebracht. Bonus tape heeft een speciale kleine kern waardoor een normale tape afroller niet zal passen. Daarom zijn er voor de bonus tapes speciale dispensers beschikbaar. De kleine kern past hier perfect op. Dispensers zijn er in diverse kwaliteiten. Zo zijn er lichte PVC-modellen voor het lichtere verpakkingswerk en het kleinere verbruik. Daarnaast hebben we tape dispensers van een hoge kwaliteit welke gemaakt zijn van hoogwaardig metaal en kunststof.

Zakkensluiter

Wanneer u vaak zakken moet sluiten met een smallere tape, zijn zakkensluiters ideaal. Deze dispensers zijn te gebruiken met een PVC tape. Selectpack heeft een standaard zakkensluiter voor een tape met een maximale breedte van 12 mm in het assortiment. Daarnaast is er een zwaardere kwaliteit voor een breedte tot 15 mm.

Tafelmodel dispenser

De verschillende tafelmodel dispensers geven tape af op de lengte die u heeft ingesteld. Daarnaast is er nog een eenvoudig tafelmodel welke u op uw tafelblad kunt klemmen, zodat deze goed vast staat en eenvoudig te bedienen is.