Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Etiketten

 


Etiketten

Als u goederen verzendt is het belangrijk om aan te geven wat de inhoud van het pakket is, of hoe het pakket tijdens opslag- en/of transport behandeld dient te worden. Met onze gevaren etiketten en handling etiketten is dit mogelijk. Voor het bijvoegen van belangrijke documenten gebruiken we documenthoezen.

Gevaren etiketten

Gevaren etiketten zijn etiketten die u op uw zendingen met gevaarlijke stoffen aanbrengt. In de meeste gevallen bent u zelfs verplicht om deze gevaren etiketten zichtbaar aan te brengen op de zendingen. De gevaren etiketten zijn onderverdeeld in 9 verschillende klasse. Afhankelijk van de klasse kiest u het juiste gevarenetiket. Bij Selectpack vindt u het grootste assortiment etiketten voor gevaarlijke producten.

Handling etiketten

Zijn uw producten breekbaar, gevoelig voor vocht of dienen uw zendingen op een bepaalde manier behandeld te worden? Dan zijn de handling etiketten precies wat u zoekt. Het assortiment handling etiketten bestaat uit een ruim assortiment. Onder dit assortiment vallen onder andere de "breekbaar", "fragile", "keep dry" en "deze zijde boven" etiketten. Plak de etiketten op de zending om er zeker van te zijn dat uw product de aandacht krijgt die het verdient.