Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Papiertape

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)


Papiertape of kraftpapier tape

Waar de normale tapesoorten zijn gemaakt van PP of PVC kunststof, is papiertape (zoals de naam als aangeeft) gemaakt van papier (Kraftpapier). Dit is de reden waarom papiertape ook wel kraftpapiertape wordt genoemd. Dit maakt papiertape allereerst natuurlijk een goede milieubewuste keuze, aangezien kraftpapier is gemaakt van gerecycled papier.

Voordelen kraftpapier tape

Kraftpapier tape heeft natuurlijk als voordeel dat de drager een stuk vriendelijker is voor het milieu dan de standaard kunststof tapes. Krafpapiertape is namelijk gemaakt van gerecycled papier. Krafpapiertape kan dan ook met uw dozen, tegelijkertijd, worden gerecycled!

Naast een milieubewuste keuze, is kraftpapier tape ook enorm stevig en sterk. De stevigheid komt overeen met de reguliere kunststof tapes. In tegenstelling tot de kunststof tapes, zijn kraftpapier tapes enorm makkelijk af te scheuren. Met deze plakband heeft u daarom eigenlijk geen afroller meer nodig.

U zou wellicht denken dat tape van krafpapier niet geschikt is voor verzending aangezien vocht, vorst en UV-straling de sterkte papier kan beïnvloeden. Echter kraftpapier tape is perfect bestand tegen deze invloeden. Uw dozen zullen daarom perfect aankomen bij de ontvanger.

Soorten papiertape (krafpapier tape)

De papiertape is leverbaar in 1 breedte: 50mm. Daarnaast is de tape verkrijgbaar in de kleur wit en bruin. Afhankelijk van uw kleur doos, kiest u de kleur papiertape. Vaak wordt er bij een bruine doos gekozen voor bruine tape, en bij witte dozen voor witte papiertape.