Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Rapid Fill zakken

Er komen geen producten overeen met de selectie.


Rapid Fill Luchtkussenzakken
Rapid Fill: wellicht de meest gemakkelijke en efficiënte manier om uw producten te stabiliseren en te fixeren.

Rapid Fill is een van de nieuwste producten van Sealed Air. Al jaren kennen we de luchtkussenzakjes. Deze luchtkussenzakjes worden steeds vaker ingezet als alternatief voor bijvoorbeeld opvulchips of opvulpapier. Luchtkussenzakjes werken prettig om kleine ruimtes in dozen op te vullen. Bij grotere ruimte kan het echter makkelijker zijn om gebruik te maken van Rapid Fill.

Wat is Rapid Fill?

Rapid Fill is een zeer stevige opblaasbare plastic zak. Met een van de Rapid Fill inflators, of elke andere willekeurige luchtpomp, pompt u de Rapid Fill zakken met gemak op. U doseert precies de gewenste lucht. Zo past de Rapid Fill zak altijd in de doos met uw producten en wordt iedere ruimte opgevuld waardoor de producten perfect worden gestabiliseerd.

Voordelen Rapid Fill

  • 7 beschikbare afmetingen
  • Zeer eenvoudig en efficiënt in gebruik
  • Ruimtebesparend (1 doos Rapid Fill = 18 zakken opvulchips).
  • Zeer licht van gewicht
  • Uitstekende productbescherming
  • De zakken zijn herbruikbaar en recyclebaar

Inflators voor de Rapid Fill

Rapid Fill dient gebruikt te worden met een inflator. Sealed Air heeft een speciale inflator ontwikkeld welke perfect aansluit op het verpakkingssysteem. Wilt u echter uw eigen pomp gebruiken, dan kan dat natuurlijk ook. De Rapid Fill is een ideaal alternatief voor een automatisch luchtkussensysteem.