Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Gespen

Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)


Gespen voor omsnoeringsband


Selectpack verkoopt verschillende soorten gespen voor omsnoeringsbanden:

Metalen gespen 13mm (t.b.v textielband)

Deze metalen gespen zijn perfect te gebruiken in combinatie met textielband. De metalen gespen of spanners zijn zeer dik en stevig en kunnen zelfs de meest extreme trekkracht aan. De breedte van deze metalen gespen is 13 mm. Daarmee zijn deze gespen geschikt voor textielband tot 13mm. De metalen gespen worden geleverd in een doos van 1000 stuks.

Metalen gespen 16mm (t.b.v textielband)

Deze metalen gespen zijn perfect te gebruiken in combinatie met textielband. De metalen gespen of spanners zijn zeer dik en stevig en kunnen zelfs de meest extreme trekkracht aan. De breedte van deze metalen gespen is 16 mm. Daarmee zijn deze gespen geschikt voor textielband tot 16mm. De metalen gespen worden geleverd in een doos van 1000 stuks.

Metalen gespen 19mm (t.b.v textielband)

Deze metalen gespen zijn perfect te gebruiken in combinatie met textielband. De metalen gespen of spanners zijn zeer dik en stevig en kunnen zelfs de meest extreme trekkracht aan. De breedte van deze metalen gespen is 19 mm. Daarmee zijn deze gespen geschikt voor textielband tot 19mm. De metalen gespen worden geleverd in een doos van 500 stuks.

Plastic gespen 13mm (t.b.v PP band)

De plastic gespen zijn perfect te gebruiken in combinatie met PP band. De plastic gespen zijn vervaardigd van eerste klas materiaal. De plastic kunststoffen gespen zijn licht, goedkoop en te gebruiken voor lichte toepassingen. Deze plastic kunststoffen gespen zijn voorzien van een profiel dat geribbeld is, waardoor de grip op het PP band beter is. Deze plastic gesp is geschikt voor gebruik met PP- band van 13mm breed.