Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Luchtkussenfolie

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)


Luchtkussenfolie of noppenfolie

Luchtkussenfolie, vaak ook noppenfolie genoemd, is een van de meestverkochte en meest gebruikte manier van beschermen en opvullen. Luchtkussenfolie is veelzijdig, biedt een uitstekende bescherming en is relatief goedkoop! Voor veel bedrijven zal luchtkussenfolie het ideale beschermmateriaal zijn.

Wanneer gebruikt u luchtkussenfolie?

Luchtkussenfolie wordt gebruikt als u producten vervoert die gevoelig zijn voor schokken, stoten en krassen. Met luchtkussenfolie kunt u deze producten eenvoudig inwikkelen waardoor deze producten goed worden beschermd. Luchtkussenfolie is geschikt voor alle soorten producten. Voor elektrische producten of producten die gevoelig zijn voor statische elektriciteit, is er anti-statische luchtkussenfolie.

Kenmerken luchtkussenfolie

De luchtkussenfolie is verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen:

Werking luchtkussenfolie

Luchtkussenfolie is een folie die is voorzien van meerdere bellen en noppen. Deze kleine kussentjes zijn gevuld met lucht en hebben een schokdempende werking. Naast deze luchtkussentjes zorgt ook het plastic voor een beschermende werking.

Voordelen luchtkussenfolie

Luchtkussenfolie wordt zeer veel gebruikt. En dat is niet voor niets. Er zijn namelijk talloze voordelen op te noemen van luchtkussenfolie.

  • Luchtkussenfolie is licht van gewicht. Hierdoor bespaart u op de verzendkosten
  • Luchtkussenfolie is flexibel en vormt zich in iedere vorm
  • Beschermt uitstekend tegen vocht
  • Isoleert de zending
  • Beschermt de zending tegen val- en stootschade

Luchtkussenfolie op rol kopen?

Gebruikt u al luchtkussenfolie? Of bent u overtuigd van de veelzijdigheid en het gemak ervan? Bestel dan eenvoudig luchtkussenfolie in onze webwinkel. De luchtkussenfolie is vanuit voorraad leverbaar. Vandaag besteld betekent veelal morgen in huis. Bij aanschaf van extra rollen luchtkussenfolie bieden we extra korting aan!
Heeft u toch nog vragen over het gebruik van luchtkussenfolie? Of wilt u weten welke luchtkussenfolie u het best kunt gebruiken? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen u verder met de juiste keuze!