Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Klantenservice
Verzending & Bezorging

Levertijd Selectpack.nl

Bij SelectPack.nl hanteren we een levertijd van 1-2 werkdagen bij normale omstandigheden (tenzij anders vermeld).
De levertijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. SelectPack probeert ten alle tijden te leveren binnen 1 à 2 werkdagen, maar is niet verantwoordelijk voor het overschrijden van de levertijd wanneer het product niet voorradig is of de schuld aan derden te wijten is.
Bij maatwerk producten kan een andere levertijd gelden. Deze levertijd zal duidelijk worden gecommuniceerd bij het betreffende product.

Verzendkosten

De verzendkosten variëren en worden per artikel op de productpagina weergegeven. Wij bieden gratis levering vanaf € 250,- (excl. BTW) in Nederland en België. Bij orders onder dit bedrag vragen wij een bijdrage in de kosten van € 15,00 voor Nederland en €17,50 voor België
Sommige producten kunnen een verzendtoeslag krijgen. Dit wordt op de productpagina altijd duidelijk vermeld.

Afhalen in ons afhaalpunt

Vrijwel elk product is uit eigen voorraad leverbaar. Dat wil zeggen dat ook vrijwel elk product af te halen is in onze fysieke winkel. Plaats de bestelling online en wij nemen contact met u op zodra uw bestelling klaar staat.
LET OP! Ons afhaalpunt is enkel open op afspraak.

Levertijd bij vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling kan het 1 tot 3 werkdagen duren voor we uw betaling hebben ontvangen. Bij ontvangst wordt uw bestelling bij normale omstandigheden binnen 1-2 werkdagen verstuurd.


Terug naar bovenRuilen & Retourneren

Bij SelectPack.nl kunt u een artikel ruilen of retourneren als u dat binnen 7 dagen na aankoop aan ons meldt. Het is wel van belang dat het product compleet, onbeschadigd en ongebruikt is en in de oorspronkelijke verpakking is verpakt.

Stappenplan ruilen en retourneren

Wilt u een artikel retourneren? Onbeschadigde en ongebruikte artikelen (naar redelijkheid) kunt u bij SelectPack.nl altijd retourneren. Doorloop dan het volgende stappenplan:

  • Meld bij ons dat u een artikel retour wilt sturen. Dat kan via e-mail (info@selectpack.nl). Wij zullen u dan verder instruëren.
  • Na ontvangst van de retourzending sturen we een nieuw product op óf we storten het gehele aankoopbedrag binnen 10 dagen terug op uw rekening (mits de producten aan de retourvoorwaarden voldoen).
  • De retourkosten zijn voor de eindgebruiker mits anders overeengekomen. Wij adviseren altijd even contact op te nemen met onze klantenservice.
  • Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat SelectPack.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag bij retouren via pakketdienst altijd om een Track & Trace code en bewaar deze goed. Bij palletzendingen dient u het bewijs van de desbetreffende transporteur te bewaren.

Terug naar bovenBetalen

Betalen bij Selectpack kan op verschillende manieren. Hoe u ook betaalt, de betaling zal altijd via een beveiligde SSL-verbinding verlopen. Zo zijn uw gegevens veilig.

Betalen met iDEAL

Heeft u toegang tot internetbankieren bij een van de onderstaande banken? Dan kunt u bij ons gemakkelijk en veilig gebruik maken van de online betaalmethode iDEAL.

Rabobank;
ABN Amro Bank;
ING Bank;
Knab;
Bunq;
De Volksbank (ASN, SNS en Regio Bank);
Triodos;
Van Lanschot Bankiers.

De voordelen op een rij:

  • Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank.
  • Op werkdagen voor 14:00 uur met iDEAL besteld? Veelal morgen in huis!
  • iDEAL is bij ons volledig gratis.


Betalen met PayPal

Heeft u een PayPal account? Dan kunt u bij ons ook via PayPal betalen. Snel, veilig en simpel online bestellen met uw e-mailadres en wachtwoord.

Vooraf overmaken

Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op ons rekeningnummer. Dit rekeningnummer is opgenomen op de orderbevestiging. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Vergeet bij de betaling het ordernummer niet te vermelden.

Betaling via Bancontact/Mister Cash

Speciaal voor onze klanten uit België bieden wij de gelegenheid om via Bancontact/Mister Cash te betalen. Uiteraard gebeurt dit via een beveiligde verbinding, zodat dit 100% veilig zal verlopen.


Terug naar bovenKlachten & Opmerkingen

Heeft u klachten of opmerkingen? Neem dan contact op met onze servicedesk zodat onze medewerkers het voor u naar tevredenheid kunnen oplossen. Contact opnemen kan via info@selectpack.nl.

Terug naar boven