Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Paklijstenveloppen

Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)


Paklijstenveloppen

Paklijstenveloppen worden gebruikt om documenten veilig en duidelijk bij een zending toe te voegen. Het zijn zelfklevende enveloppen die op de zijkant van een doos of pallet kunnen worden geplakt. De ontvanger heeft door de paklijstenveloppen gemakkelijk toegang tot de belangrijke bijgevoegde documenten zoals facturen, leveringsbonnen of paklijsten.

Bedrukte paklijstenveloppen

Afhankelijk van de inhoud kan het verstandig zijn om bedrukte paklijstenveloppen te gebruiken. Deze kunnen aangeven wat de inhoud is, vallen op en zorgen ervoor dat de inhoud van de paklijstenvelop niet vergeten wordt. U wilt tenslotte niet dat uw belangrijke papieren, zoals facturen, kwijtraken of niet bij de juiste persoon terecht komen. Bedrukte paklijstenveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en bedrukkingen zoals ‘Document Enclosed’ of ‘Packing List’.

Toepassingen paklijstenveloppen

De paklijstenveloppen kunnen voor talloze doeleinden worden gebruikt. Zo kunt u ze gebruiken om zendinglabels of facturen in te doen. Door de zelfklevende achterkant plakt een paklijstenvelop op vrijwel iedere ondergrond zoals karton, plastic, of rubber. Een paklijstenvelop zorgt ervoor dat de inhoud geheel wordt afgesloten. Hierdoor bereiken de documenten veilig de plaats van bestemming en krijgen beschadigingen geen kans. Ook tijdens vervoer van uw zending tijdens regen, zorgen paklijstenveloppen ervoor dat uw documenten droog aankomen op hun bestemming.

Bedrukken paklijstenveloppen

Er zijn veel mogelijkheden voor een opdruk op de enveloppen. Bij Selectpack kunt u ook terecht voor een blanco uitvoering. Deze kan gemakkelijk voorzien worden van bijvoorbeeld een eigen etiket om aan te tonen wat de inhoud is. Hoewel er talloze standaard paklijstenveloppen verkrijgbaar zijn, is het bij Selectpack ook mogelijk om uw paklijstenveloppen te voorzien van een eigen opdruk. Neem hiervoor even contact met ons op. Wij verzorgen dan een offerte op maat. Alle standaardmaten in ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar. Dus komt u er laat achter dat uw paklijstenveloppen op zijn? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat u binnen 2 werkdagen weer voorzien bent!