Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stretchfolie en PE-folie

 


Stretchfolie

Bent u op zoek naar stretchfolie? Dan bent u bij Selectpack helemaal aan het juiste adres. In tegenstelling tot veel leveranciers van stretchfolie hebben wij namelijk zelf een producerende functie. Omdat wij de stretchfolie zelf produceren kunnen wij de kwaliteit streng bewaken. Wij garanderen u dat onze stretchfolie de beste is op de markt. En natuurlijk super scherp geprijsd!

Soorten stretchfolie

Er zijn diverse soorten stretchfolie verkrijgbaar op de markt. Zo is er mini stretchfolie welke simpel met een hand afroller kan worden aangebracht. Ook is er hand stretchfolie. Deze folie is vaak ongeveer 50cm lang en kan met een dispenser worden aangebracht op de pallet. Als laatste onderscheiden we machine stretchfolie. Machine stretchfolie is speciale folie gemaakt voor grotere verbruikers.

Mini stretchfolie

Mini stretchfolie wordt vaak gebruikt in combinatie met een klein handroller. Deze stretchfolie is uitermate geschikt voor het inwikkelen van pallets. Pallets kunnen ook ingeseald worden door een wikkelmachine. Wikkelmachines maken gebruik van speciale machine stretchfolie. Dit zijn vaak grote zware rollen stretchfolie waar meer lengte op zit dan op handfolie. Ook zijn deze folies soms voorgerekt. Heeft u vragen over machine stretchfolie of over wikkelmachines? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij hebben veel ervaring met wikkelmachines en hebben een eigen servicedienst. Bekijk hier alle machine stretchfolie

Dispensers

Omdat mini en hand stretchfolie met de hand kan worden aangebracht, wordt er meestal gebruik gemaakt van een dispenser. Met een dispenser kunt u gemakkelijk en zonder problemen de stretchfolie aanbrengen op de pallet of het product. Wij hebben diverse dispensers in ons assortiment.