Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Autolock dozen

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)


Autolockdozen

Normale dozen moeten zowel boven als onder dichtgemaakt worden met tape. Met autolockdozen is dat verleden tijd. Autolockdozen hebben een bodem die automatisch in elkaar valt als u de doos openvouwt. Hierdoor bespaart u veel tijd en tape bij het in elkaar zetten van de dozen. Daarnaast zijn ze zeer stevig en dus zeer geschikt als verzendverpakking.

Kenmerken autolockdozen

De autolockdozen van Selectpack zijn zeer stevig en geschikt voor diverse toepassingen. De dozen zijn snel en eenvoudig op te zetten en door de dubbele bodem is de autolockdoos extra stevig en veilig. Deze bodem valt automatisch in elkaar wanneer de doos wordt opengevouwen. Tape is hierdoor niet meer nodig. Dit scheelt in de kosten voor extra tape om de doos in elkaar te zetten. Daarnaast is de sluiting van een autolockdoos zeer stevig en scheurt deze niet snel op en aan de onderkant. De autolockdozen zijn direct leverbaar in diverse formaten. Ze zijn ideaal voor webshops.

Formaten van de autolockdoos

De dozen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Belangrijk is dat u kijkt naar de lengte en breedte van de doos. De autolockdozen bij Selectpack zijn voorzien van verschillende vouwnaden waardoor de dozen een variabele hoogte hebben. Dit is natuurlijk handig wanneer u verschillende soorten producten wilt verpakken of verzenden. Zo hoeft u niet een hele voorraad aan verpakkingsmaterialen op te bouwen.

Bent u op zoek naar een ander formaat? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij informeren u graag over de mogelijkheden, kosten en eventuele minimale afname. Onze standaardformaten die u op de website ziet zijn uit voorraad leverbaar. Zo heeft u uw bestelling al binnen 2 werkdagen in huis en zit u nooit meer zonder voorraad!