Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Aluminiumtape

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)


Aluminiumtape

Aluminiumtape is een zeer sterke tapesoort en heeft talloze toepassingen. Aluminiumtape wordt vaak gebruikt in de sector van de installatietechniek. Het voordeel van aluminiumtape is dat deze tape zeer geschikt is voor zowel hoge als lage temperaturen. Het aluminium beschermt de lijm en zorgt ervoor dat de tape tot maximaal -20 en +120 graden celsius bruikbaar blijft. Naast het feit dat aluminiumtape goed hittebestendig is, is aluminiumtape geschikt in situaties waarbij licht, stof en vocht tot de omgevingsfactoren behoren.

Soorten Aluminiumtape

Bij Selectpack vindt u altijd de aluminiumtape die bij u past. De aluminiumtape is verkrijgbaar in 2 verschillende formaten:


Deze aluminium tape heeft een acryl lijmlaag en is voorzien van interliner voor het afdichten en isoleren van luchtkanalen en isolatiepanelen. De aluminiumtape is slijtvast en UV bestendig. Daarnaast houdt de aluminumtape damp en hitte tegen.

Aluminiumtape kopen

Bij Selectpack koopt u uw aluminiumtape simpel online. Bestel vandaag nog uw aluminium tape en ontvang deze morgen al in huis!