Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Opvulchips

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)


Opvulchips

Er zijn talloze manieren om een pakket of verzending op te vullen. Opvulchips is wellicht de snelste en de beste manier. Opvulchips zijn kleine schuimpjes waarmee u lege ruimtes in een pakket kunt opvullen. Daarnaast zorgt opvulchips voor een goede isolerende en beschermende werking. Omdat opvulchips de lege ruimtes als geen ander buffer- of opvulmateriaal kan opvullen, ligt de inhoud van een zending goed vast. Vallen en stoten tijdens het transport zal dus weinig invloed uitoefenen op de producten

Kenmerken opvulchips

Opvulchips wordt doorgaans verkocht in grote zakken. Bij Selectpack kunt u zakken opvulchips van 400 liter kopen (Pelaspan Pac). Pelaspan Pac is niet gevoelig voor temperatuurschommelingen. Daarnaast is het waterproof, schimmelwerend en 100% recyclebaar! Opvulchips van Pelaspan Pac is de ideale manier om uw producten te beschermen.

Tips voor het gebruik van opvulchips

Uiteraard wilt u zo weinig mogelijk opvulchips gebruiken voor uw zendingen om zo kosten te besparen. Denk goed na of de huidige kartonnen dozen goed zijn voor uw producten. Zijn ze niet te groot? Als u te grote kartonnen dozen heeft zult u namelijk meer opvulchips gebruiken.

Voor het eenvoudig afvullen van kartonnen dozen met opvulchips zijn er handige vultrechters beschikbaar. U kunt de vultrechter voor de opvulchips gemakkelijk aan het plafond hangen waarna u met een druk op de knop een ventiel kunt openen. Zo doseert u altijd de juiste hoeveelheid opvulchips.