Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Enkelgolf kartonnen dozen

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)


Enkelgolf kartonnen dozen

Enkelgolf kartonnen dozen zijn de perfecte oplossing voor het verpakken van lichtere producten. Doordat het materiaal lichter en dunner is, is dit een goedkope manier om uw producten op een goede manier te verpakken.

Formaten enkelgolf kartonnen dozen

De formaten enkelgolf kartonnen dozen die zichtbaar zijn op onze website, kunnen wij uit voorraad leveren. Is uw voorraad harder gegaan dan verwacht? Dan kunnen wij uw voorraad snel aanvullen binnen 2 werkdagen. Zit het juiste formaat er voor u niet bij? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij leveren ook enkelgolf kartonnen dozen op maat. Wij maken graag een offerte voor u. Echter zit er bij maatwerk wel een minimum afname aan verbonden. Wij informeren u graag.

Zwaardere producten verpakken met kartonnen dozen

Enkelgolf kartonnen dozen zijn uitermate geschikt voor het verpakken van lichte voorwerpen. Heeft u zwaardere voorwerpen die u wilt verpakken of bijvoorbeeld met scherpe kanten? Dan raden wij u aan om gebruik te maken van dubbelgolf karton. Deze dozen zijn wellicht iets kostbaarder maar dan bent u er wel van verzekerd dat uw producten veilig zijn verpakt. Weet u niet of uw product geschikt is voor enkelgolf of dubbelgolf? Neem dan contact met ons op.