Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Enkelgolf kartonnen dozen

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)


Enkelgolf kartonnen dozen

De perfecte oplossing voor het verpakken van lichtere producten zijn enkelgolf kartonnen dozen. Doordat het materiaal lichter en dunner is, is dit een goedkope manier om uw producten op een goede manier te verpakken.

Formaten enkelgolf kartonnen dozen

De formaten enkelgolf kartonnen dozen die zichtbaar zijn op onze website kunnen wij uit voorraad leveren. Is uw voorraad harder gegaan dan verwacht? Dan kunnen wij uw voorraad snel, binnen 2 werkdagen, aanvullen. Zit het juiste formaat er voor u niet bij? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij leveren ook enkelgolf kartonnen dozen op maat. Wij maken graag een offerte voor u. Bij maatwerk is er wel een minimum afname. Wij informeren u graag.

Zwaardere producten verpakken met kartonnen dozen

Enkelgolf kartonnen dozen zijn uitermate geschikt voor het verpakken van lichte voorwerpen. Heeft u zwaardere voorwerpen die u wilt verpakken of heeft u bijvoorbeeld producten met scherpe kanten? Dan raden wij u aan om gebruik te maken van dubbelgolf kartonnen dozen. Deze dozen zijn wellicht iets duurder dan enkelgolf kartonnen dozen, maar dan bent u er wel van verzekerd dat uw producten veilig zijn verpakt. Weet u niet of u moet kiezen voor enkelgolf of dubbelgolf kartonnen dozen? Neem dan contact met ons op.