Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Topvellen

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)


Topvellen voor pallets

Hoe beschermt u uw pallet tegen vocht en stof? Topvellen zijn hiervoor uitermate geschikt! Topvellen zijn dunne kunststof vellen (vaak geleverd op rol) die u over een palletlading kunt leggen alvorens u hem insealt.

Waarom gebruikt u topvellen?

Topvellen worden gebruikt om palletladingen eenvoudig te beschermen tegen vocht en stof. Deze topvellen kunnen eenvoudig van een rol worden gehaald en over een pallet worden gelegd. Na het aanbrengen van een topvel is de gehele bovenkant van de pallet beschermd. U kunt vervolgens de pallet insealen om de gehele pallet te beschermen.

Soorten topvellen

Topvellen zijn er in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van de grootte van uw pallets kiest u de topvellen die het beste bij u passen. De meeste topvellen zijn transparant, maar er zijn ook topvellen in de kleuren blauw of zwart. Daarnaast zijn er verschillen tussen HDPE en LDPE topvellen. Doorgaans is LDPE doorzichtig en zeer fijn in gebruik.

Kwaliteit topvellen

De topvellen zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten; 10, 20, 30, 40 en 50 micron. Als de lading van de pallet zeer gevoelig is voor schade, vocht en/of stof adviseren wij een dikkere kwaliteit topvellen. In andere gevallen is een dunnere kwaliteit topvel voldoende.