Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Koerierszakken

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)


Koerierszakken

De H&M, Zalando en andere grote kledingwebwinkels gebruiken ze in groten getale; koerierszakken. Koerierszakken zijn zeer stevige, ondoorzichtige plastic zakken (envelop) die gebruikt worden om onbreekbare producten (zoals kleding en tijdschriften) te versturen. De koerierszak is ideaal voor het verzenden van kleding en textiel via postorder- en koeriersbedrijven. Omdat de zakken ondoorzichtig zijn, blijft de inhoud beschermd. Een bijkomend voordeel is dat de zakken vrijwel niks wegen en u dus veel kunt besparen op verzendkosten!

Wat zijn koerierszakken?

Koerierszakken, ook wel COEX-zakken of plastic envelop genoemd, zijn plastic zakken gemaakt van recyclebaar LDPE. Deze zakken zijn aan de binnenzijde zwart waardoor de inhoud niet zichtbaar is voor de buitenwereld. Ideaal als u bijvoorbeeld kleding verstuurd. Ook beschermt dit uw zending tegen zonlicht waardoor verkleuring wordt voorkomen. Met de zelfklevende, permanente sluiting voorkomt u dat de producten tijdens het transport uit de verpakking vallen. Tevens is het niet mogelijk om de sluitstrip meerdere malen te gebruiken. Hiermee voorkomt u dat uw producten tijdens verzending uit de verpakking vallen en vergroot u de kans dat uw pakket veilig aankomt op hun bestemming.

Kenmerken koerierszakken

  • Gemaakt van recyclebaar LDPE – ook hierbij wordt gedacht aan het milieu
  • Permanente sluitstrip – voorkom dat uw producten uit de zak vallen
  • Ondoorzichtig door zwarte binnenkant – bescherm tegen zonlicht en toon de buitenwereld de inhoud niet
  • Hoge kwaliteit – stevig LDPE van 60-70 micron om verschillende producten beschermd te verzenden
  • Vochtbestendig – ook tijdens regen veilige verzending
  • Zeer sterke naden – ook volle verpakkingen komen na lang transport veilig aan
  • COEX-zakken bestellen?

    Wilt u koerierszakken (COEX-zakken) bestellen? Bekijk dan al onze koerierszakken online. We hebben verschillende afmetingen in ons assortiment zodat er ook voor u een passend formaat tussenzit. Vind de juiste afmeting, kies de gewenste hoeveelheid en reken gemakkelijk online af. U ontvangt uw koerierszakken binnen 2 dagen in huis! Simpel en snel.