Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Over ons

Als u op zoek bent naar verpakkingsmateriaal bent u bij ons aan het juiste adres. Selectpack is al jaren succesvol actief op de verpakkingsmarkt door kwalitatief hoogwaardige verpakkingsmaterialen te leveren tegen zo laag mogelijke prijzen. We hebben een grote voorraad dus snelle levering van de verpakkingsmaterialen is bij ons gegarandeerd. Heeft u advies nodig op het gebied van verpakkingsmateriaal? Neem dan gerust eens contact op met een van onze deskundige medewerkers. Zij zitten iedere dag klaar om vragen op het gebied van verpakkingsmateriaal te beantwoorden.

Wij geloven in een breed en diep assortiment. Zo vindt u in ons een One-Stop-Shop voor al uw verpakkingsmateriaal. Het kan voorkomen dat u toch iets mist. Laat het ons dan weten! Grote kans dat wij daar wel voor u kunnen aankomen. Ons standaard assortiment verpakkingsmateriaal bestaat uit kartonnen dozen, enveloppen, tape, stretchfolie en nog veel meer.


Contact

Wilt u graag contact met een van onze medewerkers? Dat kan natuurlijk! Onze deskundige medewerkers staan elke werkdag voor u klaar om u te helpen met elke vraag.

E-mail:
U kunt ons bereiken via e-mail: info@selectpack.nl. U kunt dan binnen 24 uur antwoord op uw vraag verwachten. Als u een telefoonnummer vermeldt bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Adresgegevens:
Kernreactorstraat 1
3903LG Veenendaal

Telefoonnummer:
0318-546500

KVK-nummer:
37091413

BTW-nummer:
NL810474955B01

Terug naar boven