Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Privacybeleid

Beveiligde verbinding

Tijdens het plaatsen van een bestelling worden uw gegevens via een beveiligde verbinding naar ons verzonden. U kunt de beveiligde verbinding herkennen aan het slotje in de adresbalk bovenaan in uw scherm. Zo bieden wij u maximale veiligheid en is fraude of diefstal van gegevens uitgesloten. De adresbalk met het slotje wordt in alle recente versies van Chrome, Internet Explorer, Safari en Firefox getoond.

Privacy

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Alle persoonlijke gegevens worden daarom met zorg door ons behandeld. Wij houden ons hierbij strikt aan alle wettelijke regelgeving die van toepassing is op persoonsgegevens. Op verzoek kunt u inzage krijgen in de opgeslagen persoonsgegevens en kunt u deze door ons laten wijzigen of verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen voor het ontvangen van een gegevensexport met gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of kunt u gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wilt laten beperken.
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in ons privacybeleid. Het verdient aanbeveling om ons privacybeleid regelmatig te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.
Als u vragen of klachten hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens dan helpen wij u graag. U krijgt het snelst een antwoord door contact op te nemen via info@selectpack.nl.
U kunt ons elke werkdag telefonisch bereiken van 09.00 tot 17.00 uur. Alle vragen en klachten per e-mail beantwoorden wij binnen 1 werkdag. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Welke gegevens verzamelen wij?

Als u bij ons een bestelling plaatst, hebben wij van u diverse gegevens nodig om uw bestelling te verwerken. Deze gegevens worden door ons op diverse manieren gecontroleerd op juistheid.

Algemene gegevens:
Dit zijn de gegevens zoals naam, adres, postcode en woonplaats die u invult bij het bestelformulier. Deze gegevens gebruiken wij om uw bestelling te controleren en te verwerken.

Uw e-mailadres:
Uw e-mailadres gebruiken wij om uw bestelling te bevestigen en u de factuur toe te sturen.

Uw telefoonnummer:
Om uw bestelling te kunnen afwikkelen vragen wij van u een telefoonnummer waarop u te bereiken bent (mag ook werk zijn). Dit nummer gebruiken wij voor eventuele vragen over uw bestelling.

Verkeersgegevens:
Bij elk bezoek aan onze website worden verkeersgegevens opgeslagen. Dit zijn bijvoorbeeld het aantal pagina’s dat bezocht is of welke artikelen besteld zijn. Deze gegevens zijn niet persoonsgebonden en worden alleen gebruikt om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren.

Betaalgegevens:
Om uw order te kunnen betalen maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wanneer u betaalt worden uw gegevens in onze administratie en bij de bank en betaalservices verwerkt en opgeslagen om de betaling aan uw bestelling te kunnen koppelen.

Bewaartermijn:
Uw gegevens worden bij ons bewaard zolang als nodig om uw bestellingen af te handelen. Indien u geen account meer bij ons heeft worden uw gegevens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is deze gegevens langer te bewaren (zoals de fiscale bewaarplicht van 7 jaar).

Het doel van het verwerken van de gegevens is

Persoonsgegevens:
De verwerking van uw bestelling en de bezorging op het door u aangegeven afleveradres. Voor het afhandelen van de bestelling geven wij, indien nodig, deze gegevens door aan andere partijen zoals bezorgdiensten.

Verkeersgegevens:
Het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Uw gegevens zijn bij ons veilig.

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Om uw gegevens zo goed mogelijk te kunnen beveiligen schakelen wij, daar waar nodig, andere partijen in. Uw gegevens worden op beveiligde servers opgeslagen. Bevoegde medewerkers van selectpack.nl zijn de enige personen die toegang hebben tot de persoonsgegevens en hebben een geheimhoudingsplicht van de persoonsgegevens. Om uw gegevens zo goed mogelijk te kunnen beveiligen schakelen wij, daar waar nodig, ook andere partijen in.

Heeft u nog vragen over ons privacybeleid? Neem dan contact met ons op via info@selectpack.nl.