Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Postdozen

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)


Postdozen

Selectpack is gespecialiseerd in postdozen. Bij ons vindt u een groot assortiment in verschillende soorten en maten. Bekijk ons complete assortiment en bestel gemakkelijk online. Heeft u vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers!

Wat zijn postdozen?

Postdozen zijn zeer stevige kartonnen dozen welke speciaal gemaakt zijn voor verzending via post. Door de structuur van de dozen worden ze niet platgedrukt wanneer ze bijvoorbeeld in een rolcontainer of postzak verdwijnen. Ook scheuren ze niet open en blijven ze uitstekend in vorm. Postdozen zijn er in verschillende vormen en maten. Hoge en lage, witte en bruine, met- en zonder plakstrip. U heeft voldoende keuze! Wij hebben altijd de juiste postdoos voor u! Zit de juiste afmeting er niet bij? Wij leveren de postdoos ook op maat, wij maken daarvoor graag een offerte voor u.

Wanneer gebruikt u postdozen?

Heeft u een webwinkel? En verzendt u de producten zelf? Gebruik hiervoor dan postdozen. Deze dozen zijn super eenvoudig en zonder tape in elkaar te zetten. Het inpakken zal hierdoor een stuk sneller gaan dan bij de normale Amerikaanse vouwdozen. Ook als u geen webshop heeft, kunt u uiteraard postdozen gebruiken. De postdoos is de ideale doos voor kleinere voorwerpen. Zo zijn ze dus ook ideaal om te gebruiken als opslag in uw bedrijf!

Postdozen bestellen?

Wilt u postdozen bestellen? Dat kan heel eenvoudig online via onze webwinkel.

  1. Vind de juiste afmeting
  2. Selecteer de gewenste hoeveelheid
  3. Maak uw bestelling eventueel compleet met opvulmaterialen
  4. Ontvang uw bestelling binnen 2 dagen bij u thuis!


Postdozen op maat laten maken?

Wilt u een speciale afmeting postdoos? Het is bij Selectpack mogelijk om uw eigen formaat postdoos te maken. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers. Wij maken voor u dan een geheel vrijblijvende offerte.