Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Enveloppen

 


Enveloppen

Enveloppen zijn gemaakt van papier, karton of kunststof. Bij Selectpack leveren we luchtkussenenveloppen, paklijstenveloppen, schuimenveloppen en nog veel meer. Bij ons vindt u altijd de juiste envelop.

Vele soorten enveloppen bij Selectpack

Luchtkussenenveloppen

Luchtkussenenveloppen zijn papieren of kunststof enveloppen met een luchtkussenfolie aan de binnenkant. Deze enveloppen bieden extra bescherming en zorgen ervoor dat schokken worden geabsorbeerd. Deze enveloppen kunnen worden voorzien van een plakstrip waardoor het sluiten van de envelop zeer eenvoudig is.

Schuim- of foamenveloppen

Schuimenveloppen (ook wel foamenveloppen genoemd) zijn papieren enveloppen met een foamlaag aan de binnenkant. Deze enveloppen zijn zeer licht waardoor uw zendingen minder wegen. U kunt met deze enveloppen dus besparen op uw verzendkosten. De schuimenveloppen beschermen uw zending tijdens het transport met behulp van dik polythyleenschuim (voorkomt tevens krassen).

Paklijstenveloppen

Paklijstenveloppen zijn hoezen die u op een envelop of doos kunt plakken om een document bij te voegen. Voorbeelden hiervan zijn facturen, paklijsten of brieven. De paklijstenveloppen zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Ook zijn deze enveloppen zowel bedrukt als onbedrukt verkrijgbaar.

Plastic enveloppen

Er zijn ook plastic enveloppen verkrijgbaar. Bij plastic enveloppen kunt u denken aan enveloppen voor uw direct mailings of het verzenden van uw brochures. Met deze enveloppen krijgt de inhoud van de envelop extra aandacht. Er zijn ook enveloppen waarbij de inhoud juist verborgen moet blijven. Denk aan de plastic enveloppen die gebruikt worden om kleding in te versturen.