Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Brievenbusdozen

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)


Brievenbusdozen

Pakketten die met de pakketdienst mee gaan zijn vaak duur om te verzenden. U betaalt veel aan verpakkingskosten en u heeft extra verzendkosten. Heeft u producten die door de brievenbus passen? Dan kunt u gebruik maken van de brievenbusdozen. Dit zijn dozen die met de reguliere post verzonden kunnen worden. Om er zeker van te zijn dat de dozen door de brievenbussen passen, voldoen alle brievenbusdozen aan de in Nederland geldende minimale- en maximale afmetingen. En doordat de dozen kleiner van formaat zijn, zijn ze vaak ook voordeliger in aanschaf.

Kwaliteit brievenbusdoos

Brievenbusdozen zijn stevig en hebben goede beschermingseigenschappen. De brievenbusdozen worden gemaakt van hoogwaardig enkelgolf karton waardoor ze zeer stevig zijn. Bovendien zijn de brievenbusdozen representatief doordat de afwerking ook van hoog niveau is.

Bespaar op uw kosten met brievenbusdozen

TNT en Post NL maken onderscheid tussen bus- en belbezorging. Bij belbezorging zijn de portokosten doorgaans hoger dan met de busbezorging. Alle brievenbusdozen vallen onder de nationale regelgeving en kunnen met de busbezorging verzonden worden. Met de brievenbusdozen kunt u dus snel besparen op uw verzendkosten.

Afmetingen brievenbusdoos

De brievenbusdozen zijn in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Bij pakketten die verzonden worden in brievenbusdozen gelden maximale afmetingen. Post NL houdt de volgende afmetingen aan:

  • Maximale Buitenmaat: 380 x 265 x 32mm (l x b x h)
  • Minimale Buitenmaat: 140 x 90mm (l x b x h)
  • Maximaal gewicht: 2 kg


Bent u op zoek naar een specifieke maat die wij niet standaard in ons assortiment hebben? Neem dan contact met ons op. Wij sturen u graag een offerte op maat. Houdt u dan wel rekening met een minimale afname.