Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stazakken

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)


Stazakken

Stazakken (ook bekend als "stand-up pouches" of "Doypacks") zijn ideaal geschikt voor het verpakken en bewaren van vloeibare of losse producten. In tegenstelling tot normale gripzakken of plastic zakken blijft een stazak staan als ze neergezet worden. Ideaal voor het opbergen of tentoonstellen van producten.

Soorten stazakken

Door het model is de stazak een opvallende verpakking. Met een stazak trekt u meer aandacht naar uw producten. Meer dan bijvoorbeeld bij kartonnen dozen die vaak worden gezien als noodzakelijke verpakking. De stazak daarentegen is een stevige kunststof, aluminium of kraft verpakking die veel luxe uitstraalt.

Stazakken en doypacks zijn verkrijgbaar in tientallen afmetingen en verschillende soorten. Zo zijn er zakken die gemaakt zijn van aluminium, kunststof en kraft. Bij Selectpack vindt u een groot assortiment stazakken zodat er altijd een stazak is die past bij uw behoefte. Kleine zakken van 100 ml of grote zakken tot 3000 ml! Wij kunnen onze stazakken ook bedrukken, neem hiervoor contact op met onze medewerkers via info@selectpack.nl (minimale afname is ca. 50.000 stuks).

Voordelen stazakken

Stazakken zijn gemaakt van dunne aluminium, kunststof of kraft lagen. Hierdoor zijn deze zakken beter voor het milieu dan andere verpakkingen. In de gehele keten zijn ze dus een goede milieubewuste keuze.

Een ander voordeel is de ruimte die de voorraad van een stazak inneemt. Een doos stazakken neemt weinig ruimte in beslag. Vergelijk die ruimte eens met bijvoorbeeld kartonnen dozen en u zult zien dat u enorm veel ruimte bespaart in uw magazijn.

Stazakken zijn uitstekend geschikt als verpakkingsmiddel voor voedselproducten. Door de barrière-eigenschappen blijven zowel vloeibare als vaste producten goed verpakt en beschermd in de stazak. Vooral de aluminium stazakken zorgen voor een uitstekende voedselverpakking omdat ze de houdbaarheid van de producten verlengen.