Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dozen

 


Kartonnen dozen kopen

Wilt u kartonnen dozen kopen? Bij Selectpack vindt u een groot assortiment dozen. Selectpack is een groothandel voor verpakkingsmaterialen met ruim 30 jaar ervaring. Kartonnen dozen behoren tot een van onze specialisaties.

Kartonnen dozen ter bescherming

U kunt kartonnen dozen kopen om bijvoorbeeld goederen en producten veilig te verzenden, of om deze op te slaan. Ze zijn speciaal gemaakt om beschadigingen tegen te gaan. Omdat sommige producten kwetsbaarder zijn dan de anderen, is het belangrijk om na te denken over de kwaliteit van het karton. Dit is namelijk in veel verschillende kwaliteiten verkrijgbaar. Zo kunt u bij Selectpack terecht voor enkelgolf dozen of dubbelgolf dozen. Enkelgolf is geschikt voor een lichtere inhoud en dubbelgolf voor een zwaardere inhoud.

Afmeting kartonnen dozen

Bij het kopen van kartonnen dozen dient u uiteraard te weten welke producten u wilt verpakken. Meet de producten op om de minimale afmetingen van de dozen te achterhalen. Het is in dit geval verstandig om minimaal 2 cm bij de productafmetingen op te tellen. Selectpack heeft een groot assortiment standaard dozen in haar assortiment die uit voorraad geleverd kunnen worden.

Soorten kartonnen dozen

Zoals aangegeven kunt u bij Selectpack veel verschillende soorten kartonnen dozen kopen. Uiteraard zijn er de standaard Amerikaanse vouwdozen. Deze dozen zijn beschikbaar in zowel enkelgolf karton, als dubbelgolf karton. Naast de standaard dozen zijn er ook postdozen. Deze dozen kenmerken zich door het gebruiksgemak, ze zijn supersnel in elkaar te zetten en behoeven geen tape. Deze postdozen zijn de ideale doos voor verzending via pakketdienst.

Voor specifieke productgroepen zijn er speciale dozen die hiervoor gebruikt kunnen worden. Neem bijvoorbeeld boeken, cd's en dvd's. Deze platte producten dienen een veilige verpakking te hebben. U wilt tenslotte niet dat de boeken of CD's beschadigen. Boekverpakkingen zijn de ideale kartonnen dozen voor het verzenden van deze producten. De hoogte van deze dozen is variabel zodat de dozen altijd passen. U heeft geen vul- of beschermmateriaal nodig en de producten zijn perfect beschermd. Verstuurt u andere producten die in de brievenbus passen? Dan kunt u ook eens kijken naar de brievenbusdozen. Brievenbusdozen zijn dozen die voldoen aan de reglementen van postdienst (en passen door de brievenbus). U kunt hierdoor enorm besparen op uw verzendkosten.

Kartonnen dozen op maat kopen?

Wilt u op maat gemaakte kartonnen dozen kopen? U kunt vrijwel iedere afmeting door ons laten maken. Heeft u een doos op maat nodig? Neemt u dan contact op met onze deskundige medewerkers. Zij helpen u bij de keuze van de juiste doos en maken graag een offerte voor u. Let op: bij een kartonnen doos op maat hanteren wij een minimale afname (afhankelijk van de grootte van de doos).