Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Instapack Quick RT

Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)


Instapak Quick bufferkussens

Heeft u bescherming nodig voor zware, kostbare of gevoelige producten? Dan is Instapak Quick de oplossing voor uw product. Instapak Quick is de meest innovatieve manier van beschermen en bufferen. De bufferkussens zijn supergemakkelijk in gebruik en zeer divers. Instapak Quick RT zal namelijk zelf automatisch de vorm van het product aannemen.

Hoe werkt Instapak Quick?

De bufferkussens van Instapack Quick worden in eerste instantie geleverd als platte kussens. Hierdoor nemen ze weinig ruimte in beslag. Als u een product wilt beschermen met Instapack is het van belang om de 2 componenten die reeds in de kussens aanwezig zijn met elkaar te mengen. Als deze zijn gemengd zullen de bufferkussens opzwellen. U kunt dan de producten inpakken. De bufferkussens zullen vervolgens de vorm van het product aannemen en na een paar minuten uitharden.

Gebruik Instapak Quick RT
 1. Ontvouw het zakje en leg het op een vlak ondervlak. Druk op de "A" die op het zakje staat. Dit zal de 2 componenten in het zakje samenvoegen.
 2. Druk afwisselend 10 tot 15 keerop de "A" en "B" op het zakje om de beide componenten goed met elkaar te mengen
 3. Leg de zak in de doos. Wanneer het schuim begint te zwellen, plaats dan het product in het midden van het bufferkussens. Het product zal na een paar seconden vanzelf blijven staan/liggen.
 4. Voeg een tweede bufferkussen toe voor de bovenkant. Sluit de doos vervolgens en laat de bufferkussens uitharden.


Kenmerken Instapak Quick

 • Kleur: Blauw
 • 6 formaten beschikbaar!
 • Plano geleverd
 • Volledig manueel in gebruik
 • Neemt de vorm van producten perfect aan
 • Stabiliseert het product als geen ander!
 • CFC en HCFC vrij