Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Transparante enveloppen

Van hoog naar laag sorteren

   

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

12 artikel(en)


Transparante enveloppen

Op zoek naar transparante enveloppen? Bekijk dan ons complete assortiment transparante enveloppen in onze webwinkel. Transparante enveloppen zijn gemaakt van hoogwaardig plastic en geven uw zendingen een professionele uitstraling. Bovendien beschermen deze transparante enveloppen uw zendingen tegen vuil en vocht. Door het transparante materiaal wordt uw zending getoond in een luxe verpakking zonder dat deze beschadigd.

Wat zijn transparante enveloppen?

Transparante enveloppen zijn plastic/kunststof enveloppen. Deze enveloppen zijn gemaakt van hoogwaardig polyethyleenfolie waardoor de enveloppen helder en doorzichtig zijn. De transparante enveloppen zijn onscheurbaar, waterafstotend, 100% recyclebaar en licht van gewicht. Wanneer u deze enveloppen gebruikt voor verzending, heeft dit dus als voordeel dat de verzendkosten niet worden beïnvloed door de verpakking.

Wanneer gebruikt u deze transparante enveloppen?

Verzendt u catalogi, brochures of folders die gezien mogen worden? Dan zijn deze transparante enveloppen ideaal! Door de hoogwaardige kwaliteit polyethyleenfolie zien de enveloppen er luxe uit. Uiteraard bieden de enveloppen extra bescherming zodat uw inhoud onbeschadigd bij de ontvanger aankomt. Ook wanneer u producten in uw winkel wilt beschermen tegen vuiligheid kunt u uitstekend gebruik maken van deze enveloppen. Uw product is perfect zichtbaar door de transparante verpakking en is toch goed beschermd.

Soorten en maten transparante enveloppen

Transparante enveloppen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Uiteraard is het belangrijk om de juiste afmeting te kiezen voor uw zendingen. Daarnaast is het van belang dat u de juiste kwaliteit kiest. Zo zijn er transparante enveloppen van 45, 50 en 70 micron. 70 micron vormt de zwaarste kwaliteit. Als u dikke, zware documenten verstuurt is het verstandig om hier de juiste afweging te maken. De handige sluitstrip zorgt ervoor dat de producten veilig in de verpakking blijven.

Heeft u vragen of de juiste kwaliteit of afmeting? Neem dan contact met ons op!