Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Afplaktape

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)


Afplaktape

Afplaktape is de perfecte tape voor het gebruik op glas, kunststof, metaal, gelakte, geschilderde en andere niet-ruwe oppervlaktes. Vaak wordt afplaktape gebruikt door bijvoorbeeld stucadoors maar de mogelijkheden met afplaktape zijn eindeloos.

Voordeel afplaktape

Afplaktape is een zogenaamde verwijderbare tape. Eenmaal aangebracht heeft afplaktape een goede hechting, maar kan simpel verwijderd worden zonder lijmresten. Dit komt door de lijmlaag. Afplaktape wordt over het algemeen voorzien van een solvent belijming.

Toepassingen afplaktape

Zoals aangegeven kan afplaktape voor diverse toepassingen worden gebruikt. Vaak wordt afplaktape gebruikt bij het verven en schilderen. Afplaktape wordt daarom ook vaak schildersplakband of schilderstape genoemd.

Afplaktape helpt u netjes langs oppervlakten te schilderen. Wanneer de afplaktape wordt verwijderd heeft u een superstrak resultaat. Afplaktape is zeer veelzijdig. Heeft u tape nodig voor tijdelijk gebruik? Dan is afplaktape waarschijnlijk de juiste keuze!

Maten afplaktape

Bij Selectpack leveren we hoge kwaliteit afplaktape. Makkelijk verwijderbaar en voorzien van een goede belijming. Geen concessies. De afplaktape is verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen:


Materiaal afplaktape

Afplaktape is gemaakt van gecrêpt papier. Dit papier is voorzien van een solvent belijming. Dat maakt de afplaktape geschikt voor temperaturen tot 80 graden.

Vragen over onze afplaktape

Heeft u vragen over onze afplaktape? Neem dan eens contact op met één van onze specialisten.