Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Flesverpakkingen

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)


Flesverpakkingen

Flessen zijn doorgaans breekbare artikelen. Bij het versturen van flessen dient u daarom goed rekening te houden met de verpakking. Vaak worden er speciale flesverpakkingen gebruikt om val- en stootschade te beperken. Flesverpakkingen zijn verpakkingen waarbij de flessen optimaal worden beschermd tijdens het transport.

Soorten flesverpakkingen

In de praktijk onderscheiden we twee soorten flesverpakkingen:

  1. Flesverpakkingen die geschikt zijn voor verzending
  2. Flesverpakking die geschikt zijn als cadeauverpakking

Flesverpakking voor het verzenden van flessen

Een pakket legt bij de verzending een lange afstand af. In de tijd dat een verzending onderweg is naar de ontvanger, wordt de fles regelmatig overgeladen. Tijdens het overladen en transporteren van goederen gaat het wel eens mis.

Flessen worden steeds vaker verstuurd via de pakketdienst. Om schade te voorkomen is het belangrijk om te kiezen voor de juiste flesdoos. In tegenstelling tot wat velen denken verschillen flesdozen wel degelijk met normale langwerpige dozen. Een flesdoos, welke gebruikt kan worden voor verzending, heeft namelijk een interieur om de fles zo goed mogelijk te stabiliseren en te beschermen in tegenstelling tot een normale langwerpige doos. Dit interieur zorgt voor een perfecte fixatie en buffert eventuele vallen en stoten.

Wilt u er zeker van zijn dat uw flessen netjes bij de ontvanger aankomen, dan is het zeer belangrijk om te kiezen voor een goede flessendoos of flesverpakking.

Flesverpakking als cadeauverpakking

Als u geen flessen hoeft te verzenden, maar u wilt uw fles wel netjes verpakken, dan kunt u kiezen voor de cadeauverpakkingen. De cadeau flesverpakkingen zijn zeer geschikt voor het gebruik bij relatiegeschenken, Kerstpakketten of andere feestelijke gebeurtenissen. Bij Selectpack vindt u deze feestelijke flesverpakkingen. Deze flesverpakkingen zijn minder geschikt voor verzending, maar maken uw Cadeau nog feestelijker!

Flesverpakkingen op maat

Heeft u specifieke wensen en behoefte op het gebied van flesverpakkingen? Laat uw flesverpakking dan op maat maken en bedrukken. Neem hiervoor altijd contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te assisteren.