Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bedrukte tape

 


Bedrukte tape

Wilt u uw tape laten bedrukken met uw logo? Of wilt u tape laten bedrukken met een specifieke tekst? Dan kunt u bij ons bedrukte tape bestellen. Bedrukte tape is normale PVC tape, welke wordt bedrukt met een logo naar keuze. Om tape met een logo te kunnen bedrukken is een cliché nodig. Dit cliché moet speciaal worden gemaakt.

Voordelen bedrukte tape

Bedrukte tape heeft diverse voordelen. Bedrukte tape is natuurlijk ideaal om uw pakket op te laten vallen. Bedrukte tape is al jaren een krachtige reclamedrager die met uw producten meereist. Hierdoor geniet u meer naamsbekendheid en krijgen uw zendingen/pakketten een luxere uitstraling. Naast een commerciële functie heeft bedrukte tape natuurlijk ook een praktische functie. PVC tape (bedrukte tape is ook verkrijgbaar in PP tape) is de meest prettige tape om mee te werken. De tape rolt fijn af en de aanhechting is uitstekend. Bedrukte tape doet absoluut niet onder voor normale tape.

Bedrukte tape bestellen

Het is tegenwoordig zeer eenvoudig om uw bedrukte tape te bestellen. U kunt dit namelijk simpel online doen. U volgt simpelweg een stappenplan en binnen een korte tijd heeft u uw bedrukte tape besteld en kunnen wij de tape gaan produceren.

Stap 1: Kies het formaat bedrukte tape

Tape van 50mm breed is veruit de meest populaire breedte. Het is echter ook mogelijk om andere formaten tape te bestellen. Zo zijn er de volgende afmetingen beschikbaar:

Stap 2: Aantal kleuren bedrukking

Bedrukte tape met bedrukking in 1 kleur is gemakkelijker te produceren dan bedrukking in 5 kleuren. Bij het bestellen van bedrukte tape is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Heeft u een zwart logo? Dan is bedrukking in 1 kleur de juiste keuze. Verlopende kleuren (bijvoorbeeld van blauw naar lichtblauw) kunnen doorgaans ook in 1 kleur worden bedrukt. Dit is echter afhankelijk van het logo. Heeft u advies nodig over de bedrukking van uw logo of tekst? Neem dan even contact met ons op.

Stap 3: Kies de basiskleur van de tape

Voor de meeste bedrukte tapes is wit de juiste basiskleur. U kunt ook kiezen voor transparant en bruin. Eventuele andere kleuren zijn op aanvraag.

Stap 4: Upload uw logo/foto

Heeft u uw logo al klaar liggen? Stuur deze dan direct mee. U kunt er ook voor kiezen om het logo later naar ons op te sturen.