Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stretchfolie gekleurd

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

 1. Wikkelfolie handrol 23 micron * (zwart)

  Deze zwarte stretchfolie is ideaal geschikt voor het beschermen van uw palletladingen. Deze zwarte stretchfolie is zeer sterk en heeft een uitzonderlijk goede reksterkte. Daarbij is de wikkelfolie ondoorzichtig waardoor de palletlading extra wordt beschermd. De wikkelfolie heeft een dikte van 23 micron en is daarmee geschikt voor vrijwel alle toepassingen. Tevens beschermd u de lading tegen UV stralen waardoor uw product(en) nog beter beschermd worden. Bent u op zoek naar zwarte stretchfolie of wikkelfolie? Dan is dit het product dat u zoekt! Heeft u vragen over deze zwarte stretchfolie? Neem dan contact met ons op!
 2. Wikkelfolie handrol 23 micron * (wit)

  Geef uw palletzending extra aandacht met de wikkelfolie in de kleur wit. Deze witte wikkelfolie is zeer sterk en heeft een uitzonderlijk goede reksterkte. De wikkelfolie heeft een dikte van 23 micron en is daarmee geschikt voor vrijwel alle toepassingen.Tevens beschermd u de lading tegen UV stralen waardoor uw product(en) nog beter beschermd worden. Bent u op zoek naar witte stretchfolie of wikkelfolie? Dan is dit het product dat u zoekt! Heeft u vragen over deze witte stretchfolie? Neem dan contact met ons op!
 3. Wikkelfolie handrol 23 micron (groen)

  Geef uw palletzending extra aandacht met de wikkelfolie in de kleur groen. Deze groene wikkelfolie is zeer sterk en heeft een uitzonderlijk goede reksterkte. De wikkelfolie heeft een dikte van 23 micron en is daarmee geschikt voor vrijwel alle toepassingen denkbaar. Bent u op zoek naar groene stretchfolie of wikkelfolie? Dan is dit het product dat u zoekt! Heeft u vragen over deze groene stretchfolie? Neem dan contact met ons op!
  Vanaf € 24,95 per stuk
 4. Wikkelfolie handrol 23 micron (blauw)

  Geef uw palletzending extra aandacht met de wikkelfolie in de kleur blauw. Deze blauw wikkelfolie is zeer sterk en heeft een uitzonderlijk goede reksterkte. De wikkelfolie heeft een dikte van 23 micron en is daarmee geschikt voor vrijwel alle toepassingen denkbaar. Bent u op zoek naar blauwe stretchfolie of wikkelfolie? Dan is dit het product dat u zoekt! Heeft u vragen over deze blauwe stretchfolie? Neem dan contact met ons op!
  Vanaf € 24,95 per stuk
 5. Wikkelfolie handrol 23 micron (rood)

  Geef uw palletzending extra aandacht met de wikkelfolie in de kleur rood. Deze rode wikkelfolie is zeer sterk en heeft een uitzonderlijk goede reksterkte. De wikkelfolie heeft een dikte van 23 micron en is daarmee geschikt voor vrijwel alle toepassingen denkbaar. Bent u op zoek naar rode stretchfolie of wikkelfolie? Dan is dit het product dat u zoekt! Heeft u vragen over deze rode stretchfolie? Neem dan contact met ons op!
  Vanaf € 24,95 per stuk
Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)


Gekleurde stretchfolie

Gekleurde stretchfolie kunt u gebruiken om palletzendingen in te sealen. Gekleurde stretchfolie is ondoorzichtig en kunt u dus gebruiken om de inhoud van uw zending te beveiligen. De inhoud is namelijk na het aanbrengen van de stretchfolie niet meer zichtbaar. Bij Selectpack hebben we 6 verschillende kleuren gekleurde stretchfolie.

Kwaliteit stretchfolie

Gekleurde stretchfolie is anders van samenstelling dan de standaard transparante stretchfolie. Er wordt namelijk kleurstof toegevoegd waardoor de gekleurde stretchfolie dikker wordt. Dit is de reden dat u bij ons enkel 23 micron stretchfolie vindt. Deze is sterk en ondoorzichtig. Vaak zijn dunnere folies niet krachtig genoeg of moet u vaker wikkelen om de palletlading goed te beschermen.