Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Krimpfolie

Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)


Krimpfolie

Krimpfolie gebruikt u om uw producten razendsnel en stevig te verpakken en te beschermen. Krimpfolie, niet te verwarren met de krimphoezen, zijn grote rollen folie waarmee u uw producten kunt inpakken. Met krimpfolie bent u in staat om uw producten snel en efficiënt te beschermen tegen stof, vocht en vuil. Krimpfolie is een zeer veelzijdig product dat geschikt is voor diverse doeleinden.

Werking krimpfolie

Krimpfolie kan eenvoudig worden aangebracht aan een product. U wikkelt een product in en laat de krimpfolie vervolgens krimpen door deze te verwarmen (bijvoorbeeld met een krimppistool). De krimpfolie zal krimpen en vormt een beschermende laag over uw producten.

Halfbuis of vlakfolie krimpfolie?

Er zijn doorgaans 2 verschillende soorten krimpfolie; vlakfolie en halfbuis. Het verschil is dat halfbuis krimpfolie dubbelgevouwen is. U kunt met halfbuis krimpfolie dus heel gemakkelijk producten verpakken vanwege de vouw. Vlakfolie heeft geen vouw.

Toepassingen krimpfolie

Krimpfolie is zeer divers in gebruik. U kunt krimpfolie dus inzetten voor talloze doeleinden. Vaak wordt krimpfolie gebruikt om bijvoorbeeld machines, speelgoed, gereedschap en zelfs sanitair te verpakken. Door de stevigheid zijn zelfs de zwaardere producten zeer goed geschikt voor krimpfolie