Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Omsnoeringsband Polyestervezelband / Textiel

Omsnoeringsband Polyestervezelband / Textiel

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

 1. Polyestervezelband / textielband 13mm 1100 meter

  Zacht, soepel maar enorm sterk. Dat is polyestervezelband (textielband). Polyestervezelband of textielband is een ideale manier om producten te omsnoeren en pallets te zekeren. Het materiaal is oersterk en snijdt niet. Hierdoor voorkomt u productschade. Ook is polyestervezelband (of textielband) veiliger om mee te werken.

  Kenmerken polyestervezelband

  • 13mm breed
  • Uiterst duurzaam en stevig
  • Treksterkte tot 375 kg(!)
  • Flexibel, zacht en snijdt niet
  • Geen roest afzetting op de lading
  • Naspanbaar
  • 1100 meter op een rol
 2. PE PP omsnoeringsapparaat (20mm)

  Dit omsnoeringsapparaat is speciaal geschikt voor het gemakkelijk omsnoeren van polyestervezelband en Polypropyleenband d.m.v. gespen. Het is een robuust, makkelijk handelbaar apparaat dat zowel geschikt is voor verticale als horizontale omsnoering. In tegenstelling tot andere omsnoeringsapparaten, combineert dit appraat diverse handelingen in één hangreept; spannen en snijden. Geschikt voor polypropyleenband (PP) en polyestervezelband (PE) tot 20 mm.
 3. Polyestervezelband / textielband 16mm 850 meter

  Zacht, soepel maar enorm sterk. Dat is polyestervezelband (of textielband). Polyestervezelband of textielband is een ideale manier om producten te omsnoeren en pallets te zekeren. Het materiaal is oersterk en snijdt niet. Hierdoor voorkomt u productschade. Ook is polyestervezelband / textielband veiliger om mee te werken.

  Kenmerken polyestervezelband

  • 16mm breed
  • Uiterst duurzaam en stevig
  • Treksterkte tot 450 kg(!)
  • Flexibel, zacht en snijdt niet
  • Geen roestafzetting op de lading
  • Naspanbaar
  • 850 meter op een rol
 4. Metalen gespen 13mm (t.b.v polyester-textielband)

  Deze metalen gespen zijn perfect te gebruiken in combinatie met polyestertvezelband of textielband. De metalen gespen zijn zeer dik en stevig en kunnen zelfs de meest extreme trekkracht aan. De breedte van deze metalen gespen is 15 mm. Daarmee zijn deze gespen geschikt voor textielband tot 13mm. De metalen gespen worden geleverd in een doos van 1000 stuks.

 5. Metalen gespen 16mm (t.b.v polyester-textielband)

  Deze metalen gespen zijn perfect te gebruiken in combinatie met textielband. De metalen gespen of spanners zijn zeer dik en stevig en kunnen zelfs de meest extreme trekkracht aan. De breedte van deze metalen gespen is 18mm. Daarmee zijn deze gespen geschikt voor textielband tot 16mm. De metalen gespen worden geleverd in een doos van 1000 stuks.

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)


Textielband voor omsnoering

Omsnoeren kan met verschillende materialen. Omsnoeren met textielband is wellicht onze favoriet. Textielband is soepel, zacht en enorm sterk. De kracht van textielband zit in het materiaal waarvan het is gemaakt. Textielband bestaat uit honderden polyester draden welke verlijmd zijn op elkaar. Hierdoor wordt het ook wel polyesterband of polyestervezelband genoemd. Textielband is een zeer veelzijdig product. Goedkoop in gebruik en geschikt voor talloze producten.

Kenmerken textielband

Textielband is soepel en zacht. Hierdoor is textielband allereerst veilig om mee te werken. Staalband en PP omsnoeringsband kunnen nog wel eens zorgen voor snijwonden en schade aan producten. Met textielband is dit verleden tijd.

Textielband is verkrijgbaar in verschillende breedtes (13, 16 en 19mm breed). Elke breedte heeft zijn eigen sterkte:

Textielband spannen

Bij het aanbrengen van textielband heeft u een spanner nodig met bijpassende gespen. Met deze spanner kunt u de polyesterband op spanning brengen en de textielband direct afknippen. Ook deze spanners en gespen vindt u in onze webwinkel.