Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

COEX-zakken

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)

 1. Koerierszakken 60-70 micron

  Koerierszakken zijn plastic enveloppen welke gemaakt zijn van een ondoorzichtig materiaal. Deze plastic enveloppen zijn zeer geschikt voor het versturen van textiel, kleding en brochures. Bij koerierszakken is het niet mogelijk om de inhoud van de envelop te zien waardoor de zending beschermd wordt. Hierdoor zijn deze plastic enveloppen zeer geschikt voor webshops die bijvoorbeeld kleding versturen. U bespaart op transportkosten en laat het pakket veilig bij de ontvanger aankomen.

  Kenmerken Koerierszakken

  • 60-70 micron dik
  • Afmetingen zijn binnenmaats
  • Stevige, goed-hechtende lijmstrip
  • Geleverd in doos van 500 of 1000 stuks

  Vanaf : € 54,50 per doos

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)


COEX-zakken

Ze worden steeds vaker gebruikt in de verzending van producten: COEX-zakken. Onder andere Zalando, H&M en andere grote kledingwebwinkels gebruiken deze zaken. COEX-zakken zijn zeer stevige en ondoorzichtige zakken die gebruikt worden om onbreekbare producten (zoals kleding en tijdschriften) te versturen. De COEX-zak is perfect geschikt voor het verzenden van kleding en textiel via postorder- en koeriersbedrijven. Doordat de zakken ondoorzichtig zijn, blijft de inhoud beschermd.

Wat zijn COEX-zakken?

COEX-zakken, ook wel koerierszakken of plastic enveloppen genoemd, zijn plastic zakken gemaakt van recyclebaar LDPE. De zakken zijn aan de binnenzijde zwart waardoor de inhoud niet zichtbaar is voor de buitenwereld. Ideaal als u bijvoorbeeld kleding verstuurd of als u de inhoud wilt beschermen. Met de zelfklevende, permanente sluiting voorkomt u dat de producten tijdens het transport uit de COEX-zakken vallen. Tevens is het niet mogelijk om de sluitstrip van de COEX-zakken meerdere malen te gebruiken.

Kenmerken COEX-zakken

De COEX-zakken van Selectpack zijn allen van een hoge kwaliteit. Uw zending zal dus altijd goed verpakt zijn. De zakken hebben, naast een topkwaliteit, een aantal specifieke kenmerken:

 • De zakken zijn van recyclebaar LDPE gemaakt
 • Permanente sluitstrip
 • Ondoorzichtig door zwarte binnenkant
 • Vochtbestendig
 • Zeer sterke naden

COEX-zakken bestellen?

Wilt u COEX-zakken bestellen? Bij Selectpack vindt u zakken in 2 verschillende diktes en 10 verschillende maten. Zo zit er altijd wel een geschikte afmeting voor u bij! Bekijk al onze COEX-zakken online, kies de gewenste hoeveelheid en reken gemakkelijk online af. U ontvangt uw COEX-zakken binnen 2 dagen in huis! Simpel en snel.