Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kerstpakketdozen

Van hoog naar laag sorteren

   

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

11 artikel(en)


Kerstpakketdozen

Kerst is voor velen de leukste tijd van het jaar. Het dineren, de gezelligheid maar wellicht ook het jaarlijkse ritueel van de kerstpakketten horen hier natuurlijk bij. Kerstpakketten zijn voor veel werkgevers de manier om hun medewerkers te bedanken voor hun inzet. Naast de kant en klare kerstpakketten kiezen steeds meer ondernemers ervoor om de kerstpakketten zelf samen te stellen. Om de kerstpakketten nog feestelijker te maken, is de verpakking zeer belangrijk. Selectpack heeft daarom voor u de mooiste kerstpakketdozen uitgezocht, om de kerstdagen nog feestelijker te maken!

De leukste kerstpakketdozen

Bij Selectpack vindt u kerstpakketdozen in verschillende formaten en designs. Het assortiment bestaat uit 11 verschillende designs, welke verkrijgbaar zijn in 3-15 verschillende formaten. Zo is er voor iedereen een passende oplossing te vinden. Elk jaar worden nieuwe designs ontworpen om zo met de laatste trends mee te gaan. Zo zijn er ook dozen te vinden die geen specifieke kerstuitstraling hebben, maar waarmee u uw werknemer wel een positief gevoel geeft! Met al deze nieuwe ontwerpen geeft u uw werknemer elk jaar een unieke kerstpakketdoos!

Kerstpakketdozen voor ieder budget

Wilt u uw werknemers of kennissen ook een gezellige kerst bezorgen? Selectpack heeft de mooiste kerstpakketdozen in haar assortiment voor de beste prijzen. Zo is er voor ieder budget een leuke kerstpakketdoos te vinden. Wij leveren alle dozen vanaf 30 stuks. Heeft u meer dozen nodig? Neem dan even contact op, bij grote aantallen kunnen we altijd een leuke korting bespreken. Wilt u dit jaar ook onvergetelijk maken met een leuke verpakking? Bekijk dan snel het aanbod of neem contact op voor meer informatie!

Bescherming

Denkt u bij het bestellen ook aan de bescherming van uw producten? Bij Selectpack koopt u bijvoorbeeld Sizzlepak in vele verschillende kleuren. Dit maakt uw kerstpakket nog feestelijker!