Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kerstpakketdozen

Van hoog naar laag sorteren

   

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

9 artikel(en)


Kerstpakketdozen

Kerst is voor velen de leukste tijd van het jaar. Het dineren, de gezelligheid maar wellicht ook het jaarlijkse ritueel van de kerstpakketten horen hier natuurlijk bij. Kerstpakketten zijn voor veel werkgevers de manier om hun medewerkers te bedanken voor hun inzet. Naast de kant en klare kerstpakketten kiezen steeds meer ondernemers ervoor om de kerstpakketten zelf samen te stellen. Om de kerstpakketten nog feestelijker te maken is de verpakking zeer belangrijk. Om de kerstdagen nog feestelijker te maken heeft Selectpack daarom voor u de mooiste kerstpakketdozen uitgezocht!

De leukste kerstpakketdozen

Bij Selectpack vindt u kerstpakketdozen in verschillende formaten en designs. Het assortiment bestaat uit 11 verschillende designs die verkrijgbaar zijn in 3-15 verschillende afmetingen. Zo is er voor iedereen een passende kerstpakketdoos te vinden. Elk jaar worden nieuwe designs ontworpen om zo met de laatste trends mee te gaan. Er zijn ook dozen die geen specifieke kerstuitstraling hebben, maar waarmee u uw werknemer wel een positief gevoel geeft! Met al deze nieuwe ontwerpen geeft u uw werknemer dit jaar een unieke kerstpakketdoos!

Kerstpakketdozen voor ieder budget

Wilt u uw werknemers of kennissen ook een gezellige kerst bezorgen? Selectpack heeft de mooiste kerstpakketdozen in haar assortiment voor de beste prijzen. Zo is er voor ieder budget een leuke kerstpakketdoos te vinden. Wij leveren alle dozen vanaf 30 stuks. Heeft u meer dozen nodig? Neem dan even contact op, bij grote aantallen kunnen we altijd een leuke korting bespreken. Wilt u dit jaar ook onvergetelijk maken met een leuke verpakking? Bekijk dan snel het aanbod of neem contact op voor meer informatie!

Bescherming

Denkt u bij het bestellen ook aan de bescherming van uw producten? Bij Selectpack koopt u bijvoorbeeld SizzlePak in vele verschillende kleuren. Dit maakt uw kerstpakket nog feestelijker!