Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Luchtkussenenveloppen

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

 1. Luchtkussenenvelop van papier

  Luchtkussenenveloppen zijn papieren enveloppen welke zijn voorzien van luchtkussenfolie. Zo biedt u uw producten tijdens het transport extra bescherming. De luchtkussenvenveloppen zijn stevig, licht van gewicht en vrijwel onscheurbaar. Daarnaast zijn de luchtkussenenveloppen door de zelfklevende sluiting super gemakkelijk in gebruik. De luchtkussenenveloppen worden verkocht per doos van 100 of 50 stuks (afhankelijk van formaat).

  Kenmerken luchtkussenenveloppen:

  • Beschermen uw product tegen schokken en stoten
  • Vrijwel onscheurbaar
  • Licht van gewicht dus portobesparend
  • Gemaakt van papier
  • Zelfklevende sluiting
  • Genoemde formaten zijn inwendige formaten

  Vanaf : € 19,90 per doos

 2. Luchtkussenenvelop van kunststof

  Luchtkussenenveloppen zijn kunststof enveloppen welke zijn voorzien van luchtkussenfolie. Door het materiaal zijn de enveloppen beter bestand tegen vocht en vuil. Bovendien zijn ze onscheurbaar. Zo biedt u uw producten met deze luchtkussenenveloppen extra bescherming tijdens het transport. Ook zijn de luchtkussenenveloppen door de zelfklevende sluiting super gemakkelijk in gebruik. De luchtkussenenveloppen worden verkocht per doos van 200, 100 of 50 stuks (afhankelijk van formaat).

  Kenmerken luchtkussenenveloppen:

  • Beschermen uw product tegen schokken en stoten
  • Licht van gewicht dus portobesparend
  • Gemaakt van kunststof
  • Zelfklevende sluiting
  • Genoemde formaten zijn inwendige formaten

  Vanaf : € 30,88 per doos

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)


Luchtkussenenveloppen

Verstuurt u regelmatig breekbare of fragiele producten? Dan wilt u natuurlijk dat deze veilig op de plek van bestemming aankomen. Daarbij kunnen luchtkussenenveloppen uitkomst bieden! Deze enveloppen zijn voorzien van een beschermende binnenkant die bestaat uit het bekende luchtkussenfolie. Bekijk hier ons complete aanbod luchtkussenenveloppen. Wij leveren diverse maten enveloppen zodat er altijd een luchtkussenenvelop is die bij uw wens past.

Waarom luchtkussenenveloppen?

U wilt natuurlijk dat uw kleine producten veilig aankomen bij uw klant of relatie. Voor deze kleinere producten is het vaak prijzig om deze te versturen in een doos via de pakketdienst. Luchtkussenenveloppen, ook wel bubbelenveloppen genoemd, zijn hier wellicht een uitkomst. Deze enveloppen worden namelijk bekleed met een schokwerende luchtkussenfolie om beschadigingen tijdens het transport tegen te gaan. Daarbij zijn ze goedkoper dan kartonnen dozen, zowel per stuk en wat betreft verzendkosten.

Kenmerken luchtkussenenveloppen

Bij Selectpack bent u aan het juiste adres voor luchtkussenenveloppen. Wij kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. De luchtkussenenveloppen zijn gemaakt van papier of kunststof. De papieren uitvoering is een goedkopere variant voor zendingen die onder normale omstandigheden worden vervoerd. Deze enveloppen zijn vrijwel onscheurbaar en bieden dus genoeg bescherming. De kunststof variant biedt daarnaast ook nog uitstekende bescherming tegen vocht doordat ze waterafstotend zijn. De enveloppen hebben een zelfklevende beschermstrip en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Hulp nodig bij het bestellen van uw luchtkussenenveloppen?

Er zijn veel verschillende afmetingen verkrijgbaar. Bij de keuze van het juiste formaat is het belangrijk dat de aangegeven lengtes en breedtes binnenafmetingen zijn. Heeft u toch vragen over een van onze producten? Of heeft u hulp nodig bij het bestellen van de juiste luchtkussenenveloppen? Neem dan eens contact op met ons deskundige medewerkers. Zij helpen u om de juiste keuze te maken.