Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kartonnen enveloppen

Er komen geen producten overeen met de selectie.


Kartonnen enveloppen

Kartonnen enveloppen zijn geschikt voor een groot aantal producten. Zo kunt u deze enveloppen perfect gebruiken voor het verzenden van bijvoorbeeld cd's, boeken, dvd's, kalenders, brochures en catalogi. Het voordeel van kartonnen enveloppen is de stevigheid. Zo zorgen kartonnen enveloppen voor een optimale bescherming. Het is vrijwel onmogelijk om de inhoud te breken, te scheuren of te kreuken. Een zending in een kartonnen envelop komt altijd netjes aan! Daarnaast is karton een natuurlijk product en spreekt dit veel mensen aan door de duurzame uitstraling.

Kenmerken kartonnen enveloppen

Kartonnen enveloppen zijn er in meerdere soorten en maten. Zo zijn er 7 verschillende afmetingen. Standaard worden de kartonnen enveloppen verkocht in de kleur bruin.
De enveloppen zijn gemaakt van dik enkelgolf golfkarton. De dubbele laag zorgt voor veel stevigheid. Omdat golfkarton stevig is worden ook de hoeken goed beschermd tegen val- en stootschade.
Alle kartonnen enveloppen zijn voorzien van een handige zelfklevende sluitstrip waardoor u de enveloppen snel en effectief kunt sluiten.

Afmetingen kartonnen enveloppen

De kartonnen enveloppen uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in 7 verschillende afmetingen. Er zijn geschikte modellen voor A3, A4, B4 en C4 formaat. Alle afmetingen betreffen de binnenmaat van de envelop.

Kartonnen enveloppen bestellen

Naast al de voordelen van deze enveloppen levert het ook nog eens een besparing in de kosten op. Door het lichte gewicht betaalt u al snel veel minder dan voor verzending in een kartonnen doos.
Eenvoudig kartonnen enveloppen bestellen? Dat kan! Bekijk ons complete aanbod in onze webwinkel en selecteer het juiste formaat. De meeste kartonnen enveloppen zijn verkrijgbaar per 100 stuks. Heeft u vragen over de kartonnen enveloppen? Neem dan eens contact met ons op!