Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Afdekfolie pallets

Er komen geen producten overeen met de selectie.


Afdekfolie voor pallets

Om uw producten en pallets tijdens transport en opslag extra te beschermen tegen vocht, stof en vuil kunt u gebruik maken van afdekfolie voor pallets. Dit zijn kunststof vellen die over een pallet worden gelegd waarna de pallet wordt ingeseald. Omdat de afdekfolie bestaat uit één stuk wordt de pallet perfect beschermd. Natuurlijk kunt u een pallet ook aan de bovenkant insealen in plaats van voorzien van afdekfolie. Echter kan vocht op deze manier toch doordringen tot de lading. Afdekfolie werkt snel, gemakkelijk en efficiënt. Bij het gebruik van een automatisch sealapparaat is het gebruik van afdekfolie zelfs noodzakelijk!

Kenmerken afdekfolie pallets

Afdekfolie, ook wel topvellen of afdekvellen genoemd, wordt gebruikt om de bovenkant van een palletlading eenvoudig te beschermen tegen vocht, vuil of stof. De afdekfolie wordt geleverd op rollen waarbij de afdekfolie gemakkelijk af te scheuren is door de perforatie. Vooral bij het machinaal inwikkelen van een pallet is het gebruik van afdekfolie gewenst.

Soorten afdekfolie voor pallets

Meestal is de afdekfolie gemaakt van LDPE. Echter leveren wij ook afdekfolie die gemaakt is van HDPE. LDPE is doorgaans een stuk doorzichtiger dan HDPE. De afdekfolie voor pallets is verkrijgbaar in veel verschillende soorten afmetingen en kleuren. Bekijk alle afdekfolie in onze webwinkel en bestel zeer eenvoudig online! Heeft u vragen over de afdekfolie voor pallets? Neem dan eens contact op met onze experts!