Cart
(0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Afdekfolie pallets

Er komen geen producten overeen met de selectie.


Afdekfolie pallets

Om uw producten en pallets tijdens transport en opslag extra te beschermen tegen vocht, stof en vuil kunt u gebruik maken van afdekfolie voor pallets. Pallet afdekfolie zijn kunststof vellen die over een pallet kunnen worden gelegd alvorens deze worden ingeseald. Omdat de afdekfolie bestaat uit één stuk wordt de pallet perfect beschermt. Natuurlijk kunt u een pallet ook aan de bovenkant insealen in plaats van voorzien van afdekfolie. Echter zal vocht op deze manier toch doordringen tot de lading. Afdekfolie werkt snel, gemakkelijk en efficiënt. Bij het gebruik van een automatisch sealapparaat is het gebruik van afdekfolie zelfs noodzakelijk!

Kenmerken afdekfolie pallets

Afdekfolie, ook wel topvellen of afdekvellen genoemd, worden gebruikt om de bovenkant van een palletlading eenvoudig te weren tegen vocht, vul of stof. De afdekfolie worden geleverd op rollen waarbij de verschillende afdekfolie gemakkelijk af te scheuren zijn door de perforatie. Vooral bij het machinaal inwikkelen van een pallet is het gebruik afdekfolie gewenst.

Soorten afdekfolie voor pallets

Meestal zijn de afdekfolie gemaakt van LDPE. Echter leveren wij ook afdekfolie van welke gemaakt zijn van HDPE. LDPE is doorgaans een stuk doorzichtiger dan HDPE. De afdekfolie voor pallets zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten afmetingen en kleuren. Bekijk alle afdekfolie in onze webwinkel en bestel zeer eenvoudig online! Heeft u vragen over de afdekfolie voor pallets? Neem dan eens contact op met onze experts!